Siirry suoraan sisältöön

Tietoa meistä

Sun katsastus tarjoaa kaikki katsastuspalvelut

Olemme Tampereella sijaitseva katsastusasema, ja tavoitteenamme on olla Tampereen paras katsastusasema. Meillä pääset hoitamaan kaikki auton katsastukseen liittyvät asiat aina määräaikaiskatsastuksesta päästömittauksiin ja auton kuntotarkastukseen asti. Pääset myös mukaan katsastukseen kuulemaan, missä kunnossa nykyinen ajopelisi on.

Meiltä löydät kaikki palvelut niin pienemmille kuin suuremmille ajoneuvoille. Voit tuoda meille joko mopon, henkilöauton, moottoripyörän tai raskaamman ajoneuvon. Myös peräkärryn katsastus onnistuu. Hintamme ovat aina edullisia ja erittäin kilpailukykyisiä nykyisillä markkinoilla. Toivomme, että viihdyt konttorillamme ja siksi myös löydät meiltä viihtyisät odotustilat. Tarjolla on aina tuoretta kahvia ja pullaa, ja sen lisäksi pääset lukemaan päivän lehteä, katsomaan televisiota tai jutustelemaan muiden asiakkaiden kanssa.

Tietoa meistä

Pyydä tarjous

Kuvaile ajoneuvosi tarpeita ja jätä tarjouspyyntö

Kysy meiltä tarjousta ajoneuvosi tarpeeseen liittyen. Vastaamme sinulle jo 48 tunnin kuluessa, eikä tarjouspyynnön jättäminen sido sinua mihinkään.

Tietoa meistä  * Emme jaa tietojasi.
  Tietoa meistä

  Ammattitaitoinen henkilökuntamme

  Ammattitaitoinen tiimimme auttaa kaikessa katsastukseen liittyvässä

  Kaikki työntekijämme ovat saaneet alalta koulutuksen ja he ovat ammattitaitoisia. Heiltä löytyy taidot kaikenlaisten ajoneuvojen tarkastukseen aina pienistä ajopeleistä raskasajoneuvoihin saakka. Heidän tavoitteenaan on palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, ja toivomme, että voisimme olla Tampereen paras katsastusasema. Kun otat meihin yhteyttä ja varaat aikaa, suosittelemme sinulle toista toimipistettämme. Meiltä löytyy Tampereelta kaksi toimipistettä ja niistä lähin katsastusasema valikoituu usein sinulle. Voit toki antaa toiveesi konttorin suhteen ja kuuntelemme toiveitasi. Työssämme otamme aina ympäristön huomioon, ja olemme käyneet koulutuksen, joka auttaa meitä tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja ja tekoja asemallamme.

  Meiltä kaikkien ajoneuvojen katsastukset edullisesti

  Pyrimme tarjoamaan kaikkien ajoneuvojen katsastukset edulliseen hintaan ja jopa edullisemmin kuin kilpailijat. Jos olet hankkinut itsellesi uuden ajoneuvon, uuden auton katsastus käy konttorillamme helposti. Ei myöskään ole väliä, onko ajoneuvosi bensa- vai dieselkäyttöinen, sillä hoidamme kaikkien ajoneuvojen määräaikaistarkastukset ja pakokaasumittaukset. Meiltä löytyy tarvittavat välineet ja osaaminen, jotta voimme ottaa vastaan myös raskasajoneuvoja. Ota siis meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta ja kuvaile tarvettasi jo tänään. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pikaisesti ja toivotamme sinut tervetulleeksi katsastusasemallemme.

  Tietoa meistä
  Tietoa meistä
  Tietoa meistä

  Sun katsastus on alansa paras

  Työntekijämme ovat koulutettuja.