Siirry suoraan sisältöön

Katsastuksen hinta

Meillä on erittäin kilpailukykyiset hinnat ellei jopa paremmat kuin kilpailijoilla. Jätä meille tarjouspyyntö ja varaa aika katsastukseen, päästömittaukseen tai kuntotarkastukseen.

Kun jätät meille viestin, vastaamme siihen mahdollisimman pian. Katsastustarjous saapuu sähköpostiisi korkeintaan 48 tunnissa. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain hyväksyä tai olla hyväksymättä tarjousta. Jos hyväksyit sen, ota suunnaksi katsastus Tampere kun katsastusaikasi koittaa. Me toivotamme sinut ilolla tervetulleeksi.

Mikäli autosi ei syystä tai toisesta pääse katsastuksesta läpi, voit myös varata ajan jälkitarkastukseen. Meillä katsastuksen jälkitarkastus hinta on edullinen kilpailijoihin nähden. Jätä siis meille rohkeasti viesti, ja varaa edullinen katsastus jo tänään. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään päivittäin. Olet aina tervetullut meille, ja toivomme että viihdyt meillä aivan yhtä hyvin kuin me viihdymme töissä.

Olitpa millaisen ajoneuvon omistaja tahansa, löydät meiltä aina ammattitaitoista palvelua. Osaamiseemme kuuluvat niin henkilöautot, raskasajoneuvot kuin mopot ja moottoripyörätkin. Mainitse omistamasi ajoneuvo sekä se, onko se bensa- vai dieselkäyttöinen, niin osaamme varata sinulle ajan oikealle työntekijällemme. Tarjouspyynnön jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään, joten jätäthän rohkeasti viestin.

Ota meihin yhteyttä

Varaa aika tai jätä tarjouspyyntö  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia

  Auton ja mopon katsastuksen hinta

  Toin autoni katsastukseen ja yllätyin positiivisesta ilmapiiristä. Menin katsastukseen mukaan kuuntelemaan tuomiota autostani ja katsastaja selitti kaiken niin, että ymmärsin. Aion ehdottomasti palata tänne ensi kerrallakin ja suosittelen heitä myös ystävillemme.
  Minea
  Henkilöauton määräaikaiskatsastus
  Olin vasta hankkinut käytetyn mopon ja se piti tietysti käyttää katsastuksessa. Vein sen tälle asemalle ja yllätyin positiivisesti. Palvelu oli ystävällistä alusta loppuun, ja myös mopo meni katsastuksesta läpi.
  Aleksi R.
  Mopon katsastus
  Halusin myydä autoni, mutta ostajaehdokas toivoi että teettäisin päästömittauksen etukäteen. Kävin sitten asemalla teettämässä sen, sain todistuksen ja esitin ostajaehdokkaalle. Auto meni kaupaksi, ja olin tyytyväinen saamaani palveluun.
  Kaisa
  Auton päästömittaus

  Aina edulliset hinnat

  Haluamme tarjota katsastuksen edullisesti

  Me otamme sinut aina mielellämme vastaan ajoneuvosi kera. Meille on tärkeää, että viihdyt asemallamme ja olemme täällä sinua varten. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset ja esimerkiksi mopon katsastuksen hinta yltää jopa markkinoiden halvimpien joukkoon. Jätä meille siis tarjouspyyntö ja kuvaile tarpeitasi jo tänään. Me vastaamme viestiisi jopa 48 tunnin kuluessa, jonka jälkeen voit tehdä rauhassa päätöksen tai soittaa meille.

  katsastus Tampere
  katsastus Tampere
  katsastus Tampere