Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Tarjoamme kaikki katsastuspalvelut edullisesti Tampereella

palvelut

Määräaikaiskatsastus

Erikoisosaamiseemme kuuluu auton määräaikaiskatsastus, joita hoidamme päivittäin. Katsastamme kaikki ajoneuvot aina raskaammista ajoneuvoista mopoihin, moottoripyöriin ja peräkärryihin saakka. Sinulla on myös mahdollisuus sisällyttää mukaan päästömittaus, joka sisältää sekä pakokaasumittauksen että OBD-mittauksen. Teemme kaiken tämän edulliseen hintaan, joten luethan asiasta lisää.

 

palvelut

Päästömittaus

Teemme päästömittauksen erikseen tai määräaikaiskatsastuksen yhteydessä

Päästömittaus kuuluu mukaan määräaikaiskatsastukseemme, mutta halutessasi hoidamme sen myös erikseen. Annamme sinulle mukaan todistuksen päästömittauksesta, joka kelpaa kaikilla katsastusasemilla.

palvelut

Auton kuntotarkastus

Jos haluat ostaa käytetyn ajoneuvon, mutta sen kunto arveluttaa, voit tuoda autosi meille kuntotarkastukseen. Auton kuntotarkastus hoidetaan ammattitaidolla, ja kerromme sinulle luotettavasti kaikki ajoneuvon hyvät ja huonot puolet. Näin osaat tehdä ostopäätöksen joko puolesta tai vastaan.

Ota meihin yhteyttä

Palvelut  * Emme jaa tietojasi.

  Tätä mieltä asiakkaamme ovat

  Asiakkaidemme palautteita

  Hoidin autoni määräaikaiskatsastuksen tämän katsastuskonttorin kautta ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Pääsin katsastukseen mukaan ja ammattitaitoinen katsastaja näytti minulle lähes kädestä pitäen auton ongelmat. Jouduin varaamaan jälkitarkastusajan, mutta tulen mielelläni takaisin.
  Krista A.
  Määräaikaiskatsastus
  Katsastin moponi tällä asemalla. Jännitin asiaa, sillä kyseessä oli ensimmäinen vierailuni katsastusasemalla. Jäin odotustilaan odottamaan ja juomaan kahvia sillä välin kun katsastaja hoiti työnsä. Kaikki oli hyvin ja ehkä ensi kerralla uskaltaudun myös katsastukseen mukaan.
  Riitta J.
  Mopon katsastus
  Päätin tuoda autoni määräaikaiskatsastukseen tälle asemalle, sillä olin lukenut paljon positiivisia palautteita. Yllätyin itsekin palvelun laadusta ja henkilökunnan ystävällisyydestä. Aion tulla uudelleen samalle asemalle ensi vuonna nauttimaan pullakahveista katsastuksen ajaksi.
  Pekka K.
  Määräaikaiskatsastus

  Ammattitaitoinen henkilökunta

  Henkilökuntamme on koulutettu tehtäviinsä asianmukaisesti.