Siirry suoraan sisältöön

Päästömittaus Tampere

Bensa ja diesel-päästömittaus edullisesti

Palvelemme sinua silloinkin, jos sinun tarvitsee teettää auton päästömittaus. Päästömittaukseen sisältyy sekä pakokaasu- että obd-päästömittaus. Annamme sinulle myös todistuksen mittauksesta, jotta voit sen ottaa mukaan katsastukseen. Halutessasi yhdistämme myös päästömittauksen ja määräaikaiskatsastuksen, jolloin riittää, että tulet paikalle vain yhden kerran.

Osaava henkilökuntamme hoitaa päästömittaukset kaikkiin ajoneuvoihin. Teemme mittauksia niin henkilöautoille, pakettiautoille, rekoille kuin kuorma-autoillekin. Palveluihimme lukeutuu bensa- ja diesel-päästömittaus. Mittaukset teetetään niille bensakäyttöisille autoille, jotka on otettu ajoon vuoden 1978 jälkeen, ja niille dieselkäyttöisille autoille, jotka on otettu ajoon vuoden 1980 jälkeen.

Meillä on Tampereen alueella kaksi toimipistettä. Toimialueeseemme kuuluu Jussinkylä ja Tammela. Voit varata ajan kummalle asemalle tahansa, mutta jätäthän toiveesi ajanvarauksen yhteydessä.

Päästömittaus Tampere

Varaa päästömittaus ajoneuvollesi

Päästömittaus Tampere hoitaa ajoneuvosi pakokaasu ja obd-mittaukset

Tarvitseeko autollesi tehdä pakokaasujen päästömittaus? Mikäli vastauksesi on myönteinen, voit lähettää meille viestin oheisen yhteydenottolomakkeen kautta. Palaamme asiaan jo 48 tunnin kuluessa tarjouksen kera. Kerro meille tarpeestasi ja mahdollisista toiveistasi, jotta osaamme huomioida ne esimerkiksi katsastuskonttorin valinnassa. Hoidamme myös suurempien ajoneuvojen päästömittaukset, joten ei ole väliä, millaisen ajoneuvon omistat. Ystävällinen henkilökuntamme odottaa yhteydenottoasi. Tiesitkö, että meillä voit odottaessasi myös juoda kahvit odotustiloissa pullan kera?

Päästömittaus Tampere  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden palautteet

  Auton päästömittaus hinta

  Halusin hoitaa autoni päästömittauksen määräaikaiskatsastuksen yhteydessä, joten varasin ajan molempiin samalla kertaa. Kaikki sujui nopeasti, eikä minun juuri tarvinnut odottaa. Mikä tässä kaikessa oli parasta, että säästin rahaa tulemalla tänne.
  Jussi
  Henkilöauton päästömittaus
  Uutena pakettiauton omistajana hiukan arvelin ensin, että mahtaako pakettiauton päästömittaus sujua asemalla samaan tapaan kuin henkilöauton, mutta kyllähän se sujui. Asemalla oli rento ilmapiiri ja siellä olisi viihtynyt pidempäänkin. Aion ehdottomasti tulla myös ensi kerralla.
  Maikki H.
  Pakettiauton päästömittaus
  Halusin hoitaa autoni diesel-päästömittauksen jo ennen varsinaista katsastusta alta pois, sillä autossa oli ollut ongelmia juuri niiden kanssa. Tälle asemalle oli helppo tulla ja henkilökunta oli ystävällistä. Suosittelen tätä paikkaa ehdottomasti.
  Pasi
  Bensa ja diesel-päästömittaus luotettavasti

  Ilmainen tarjouspyyntö

  Yhteydenottaminen meihin ja tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Voit tehdä päätöksesi rauhassa, tai sitten saman tien, aivan omien mieltymystesi mukaisesti. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa mitään tarjouspyynnön saamisesta, joten suosittelemme jättämään meille viestin heti kun autosi kaipaa pakokaasumittausta. Olemme täällä sinua varten.

  Päästömittaus Tampere
  Päästömittaus Tampere
  Päästömittaus Tampere

  Ammattitaitoinen henkilökunta

  Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia ja heillä kaikilla on takanaan asianmukainen koulutus alalta. Tiimimme kuuluu niin alansa konkareita kuin myös vasta-aloittelijoita.

  Kaikki tiimimme työntekijät pitävät työskentelystä ja ilmapiiri meillä on positiivinen. Meille on aina mukava tulla töihin ja asiakkaaksi.

  Mikä erottaa meidät muista kilpailijoista on se, että panostamme työssämme ympäristöystävällisiin valintoihin. Meille on tärkeää tehdä ympäristön kannalta hyviä valintoja jokapäiväisessä työssämme, ja pyrimme koko ajan parempaan. Myös siivoojamme käyttävät ekoystävällisiä tuotteita tilojemme siistimisessä, ja hävitämme kaiken syntyvän jätteen aina asianmukaisesti.

  Mikäli autoosi tulee tehdä bensiini- tai diesel-päästömittaus, sinun kannattaa kysyä tarjousta. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset, elleivät jopa paremmat.

  Bensa ja diesel-päästömittaus luotettavasti

  Työntekijämme ovat koulutettuja

  Katsastus Tampere tarjoaa työpaikan reilu kymmenelle työntekijälle. Kaikki työntekijämme ovat käyneet koulunsa ja ovat alansa osaajia. Meillä käyminen on siis luotettavaa.

  Hoidamme työmme huolella alusta loppuun asti, ja meille on äärimmäisen tärkeää, että saat tietoa ajoneuvosi todellisesta kunnosta. Työntekijämme opastavat sinua kaikessa ajoneuvoosi liittyvässä.

  Päästömittaus Tampere toivoo, että asiakkaat viihtyvät asemalla ja saavat juuri sitä palvelua mitä he odottavat. Toivomme, että sinulla jää positiivinen kuva asemastamme, ja olemme varmoja, että tulet viihtymään parissamme aivan yhtä hyvin kuin me viihdymme työpaikallammekin. Olet aina tervetullut meille ajoneuvosi kanssa, joten jätäthän meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta jo tänään.