Siirry suoraan sisältöön

Määräaikaiskatsastus

Varaa itsellesi katsastusaika minkä tahansa menopelin määräaikaiskatsastukseen

Jokainen ajoneuvo on katsastettava säännöllisin väliajoin, jotta sitä saa käyttää liikenteessä. Meiltä tilaat helposti katsastuksen, oli tarpeesi sitten henkilöauton, pakettiauton, kuorma-auton tai perävaunun määräaikaiskatsastus. Katsastamme kaikki ajoneuvot edulliseen hintaan ja varaaminen onnistuu kätevästi sivuiltamme löytyvän lomakkeen avulla.

Meillä on välineet ja kokemus kaikenlaisten ajoneuvojen katsastamiseen, sillä tiimiimme on hankittu eri ajoneuvojen asiantuntijoita mahdollisimman kattavan palvelun takaamiseksi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin varata katsastusaika ja tuoda ajoneuvosi meille – työntekijämme hoitavat loput. Sinä pääset odotellessa rentoutumaan ja nauttimaan tarjoamistamme virvokkeista.

Aikaa varatessasi sinulla on mahdollisuus valita toinen kahdesta toimipisteestämme, jotka ovat Jussinkylä ja Kyttälä. Pääset meille siis helposti riippumatta siitä, missä päin Tamperetta asut.

Määräaikaiskatsastus

Varaa itsellesi määräaikaiskatsastus

Määräaikaiskatsastus on tärkeä osa ajoneuvon ylläpitoa

Jos olet tilanteessa, jossa ajoneuvoon tehdään määräaikaiskatsastus myöhässä, joutuu ajoneuvosi ajokieltoon, jonka jälkeen sillä saa ajaa vain katsastusasemalle. Muista siis hoitaa ajoneuvosi määräaikaiskatsastus hyvissä ajoin – näin sinulle jää myös aikaa korjata ajoneuvosi, vaikka määräaikaiskatsastuksesta löytyisikin hylkäävä vika. Täyttämällä alla olevan tarjouslomakkeen saat meiltä hintatarjouksen ja tiedon siitä, onko haluamallasi katsastuspisteellä vapaana olevia aikoja. Jos määräaikaiskatsastuksesi aikaraja on jo umpeutunut, voit helposti varata itsellesi ajan alla olevalla lomakkeella ja tuoda autosi katsastettavaksi, jotta se saadaan takaisin liikennekäyttöön.

Määräaikaiskatsastus  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden palautteet

  Kuorma-auton katsastus helposti ja edullisesti

  Kuljetusyrittäjänä minulle on tärkeää, että kalusto pysyy kunnossa ja liikennekelpoisena kilpailukykyiseen hintaan. Sain erittäin edullisen katsastusajan nopeasti ja katsastusasemalla oli tarvittava kalusto auton huolellista tutkimista varten. Aion ehdottomasti katsastaa koko kalustoni täällä myös jatkossa.
  Marko K.
  Kuorma-auton määräaikaiskatsastus
  Katsastuksen määräaika meinasi mennä ihan huomaamatta umpeen, mutta onneksi sain pikaisesti autoni katsastettavaksi! Onneksi ei isompaa vikaa löytynyt ja kävin samassa paikassa myös jälkitarkastuksessa kun saatu palvelu oli jo ensimmäisellä käyntikerralla niin ystävällistä että ei tullut mieleenkään mennä muualle.
  Minna V.
  Henkilöauton katsastus
  Auton myynti helpottui kummasti kun kävin tekemässä sille ensin kuntotarkastuksen. Ei tarvinnut ostajien käydä renkaita potkimassa kun osasi tasan tarkkaan kertoa, mitkä osat autosta saattavat kaivata kunnostusta lähitulevaisuudessa. Kunnostustakin tarjottiin edulliseen hintaan, mutta kun halusin autosta nopeasti eroon niin en alkanut sitä turhaan kunnostamaan vaan myin sellaisena, mitä kuntotarkastus näytti.
  Pertti
  Kuntotarkastus

  Vastaamme aina 48 tunnin kuluessa

  Kun olet kertonut meille tarpeesi, käsittelemme tarjouspyynnön aina 48 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta. Takaamme sinulle katsastuksen edulliseen hintaan ja tarjouspyyntö on aina ilmainen, joten lomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Pyrimme aina tarjoamaan katsastuksen haluamassasi toimipisteessä, mutta tarvittaessa voimme tarkastaa auton aina myös toisessa toimipisteessämme, jotta määräaikaiskatsastuksen aikaikkuna ei vahingossakaan pääse sulkeutumaan.

  Määräaikaiskatsastus
  Määräaikaiskatsastus
  Määräaikaiskatsastus

  Ajoneuvojen katsastus vuosien ammattitaidolla

  Riippumatta siitä, onko allasi mopo, auto vai traktori, ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa huolehtia ajoneuvosi katsastuksesta. Palkkaamme sekä alan rautaisia ammattilaisia että uusimman tiedon oppineita, vasta koulusta päässeitä harjoittelijoita.

  Henkilökuntamme osaa monipuolisen taustansa ansioista katsastaa kaikenikäiset ja muotoiset ajoneuvot ja kärryt. Ensiluokkaisen henkilökunnan ansiosta voimme auttaa sinua katsastuksen lisäksi myös päästö- ja kuntotarkastuksissa.

  Me olemmekin Tampereen monipuolisin ja edullisin katsastusasema, joka tarjoaa taatusti vähintäänkin kilpailijoita vastaavat hinnat kaikkiin katsastuksiin. Jos sinulla on kiire, etkä ehdi odottamaan tarjouspyynnön käsittelyä, voit myös halutessasi ajaa suoraan katsastusasemalle jonottamaan. Jos aikaa ei juuri sillä hetkellä löydy, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään asian ratkaisemisessa.

  Meiltä on siis mahdollista saada katsastusaika vaikka samana päivänä. Olemme aina valmiita täyttämään kaikki ajoneuvoosi liittyvät tarpeet.

  Katsastusaika ammattilaiselta

  Asiantunteva ja ympäristöystävällinen katsastusasema

  Haussa katsastus Tampere suurella sydämellä? Meiltä saat kaiken tarvitsemasi samasta paikasta. Olemme ympäristövastuusta huolehtiva yritys, joten palveluitamme voi myös ostaa hyvällä omatunnolla.

  Tarjoamme sinulle katsastusaseman, joka kiinnittää huomiota niin sähkönkulutukseen kuin jätteiden lajitteluun. Autoalalla syntyy paljon ongelmajätettä ja me hävitämme kaiken asianmukaisesti niin, että rakas luontoäitimme kiittää.

  Määräaikaiskatsastus on pakollinen toimenpide, mutta se ei tarkoita sitä, että se olisi tehtävä hinnalla millä hyvänsä. Tarjoamme sinulle ympäristöystävälliset palvelut niin, että se ei maksa sinulle yhtään ylimääräistä. Sinä saat siis markkinoiden edullisimmat hinnat ja me puolestaan varmistamme sen, että luonto ei joudu maksumieheksi. Luontoystävällinen autoilu ei ole koskaan ollut näin edullista!