Siirry suoraan sisältöön

Auton kuntotarkastus

Käytetyn auton kuntotarkastus luotettavasti

Haluatko myydä autosi ja ostaa itsellesi käytetyn auton, mutta auton todellinen kunto ei ole selvillä? Meidän kauttamme voit teettää auton kuntotarkastuksen edulliseen hintaan. Tarkastuksesta sinulle annetaan auton kuntotarkastuslomake, josta selviää auton todellinen kunto, ja sen voi esittää ostajaehdokkaille.

Käytetyn auton kuntotarkastus on tärkeä toimenpide, sillä sen aikana käydään läpi kaikki auton mahdolliset viat. Kun olet selvillä auton vioista, autoileminenkin muuttuu paljon turvallisemmaksi. Osaat myös sen myötä myydä oman autosi oikeaan hintaan, etkä saa ongelmia mahdollisten ostajien kanssa auton kuntoon liittyen enää myöhemmin.

Katsastusasemallemme on aina helppo saapua, sillä meiltä löytyy jopa kaksi asemaa keskeisiltä paikoilta Tampereella. Niiden sijaintina toimii Jussinkylä ja Kyttälä.

Auton kuntotarkastus

Varaa aika kuntotarkastukseen

Auton kuntotarkastus tuo monia hyötyjä

Palveluihimme kuuluu kaikenlaisten ajoneuvojen kuntotarkastukset, myös esimerkiksi kuorma-auton ajoonlähtötarkastus. Tarkastuksen aikana käymme läpi niin valot, turvavarusteet, moottoritilan letkut mahdollisine nestevuotoineen, jousitukset, akseliston, pakoputkiston kuin renkaat ja niiden paineet. Myös akun kunto selvitetään. Viemme ajoneuvosi koeajolle, jonka aikana selvitämme myös sen ajokäyttäytymisen. Kaiken tämän päälle voit aina teettää myös päästömittaukset. Me annamme sinulle todistuksen, josta selviää kaikki läpikäymämme seikat. Näin sinun ei tarvitse enää miettiä, missä kunnossa ajoneuvosi on.

Auton kuntotarkastus  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden palautteet

  Kuorma-auton piirturin tarkastus

  Halusin myydä autoni, mutten ollut lainkaan varma sen nykyisestä kunnosta. Toin sen asemalle kuntotarkastukseen ja minulle selvisi, että se vaatii pientä huoltoa. Nyt osaan myydä autoni oikeaan hintaan ja ostajaehdokas osaa varautua huoltoon.
  Mari A.
  Henkilöauton kuntotarkastus
  Olin lähdössä taas ajoon pidemmälle matkalle ja halusin varmistua siitä, että kaikki oli kunnossa. Kun sain tarkastuksesta todistuksen, minulla oli paljon luottavaisempi mieli lähteä tienpäälle. Palaan tälle asemalle mielelläni uudelleen.
  Antti
  Rekan ajoonlähtötarkastus
  Toin autoni kuntotarkastukseen, sillä halusin laittaa sen myyntiin. Minulla oli ennestään huonoja kokemuksia ostajaehdokkaista ja heidän epäilyistään auton kunnon suhteen. Onneksi sain kuntotarkastuksesta todistuksen, jonka kanssa myyminen varmasti helpottuu kummasti. Suosittelen tämän paikan palvelua!
  Ville
  Henkilöauton kuntotarkastus

  Tarjous 48 tunnin kuluessa

  Kun laitat meille tarjouspyynnön tulemaan, vastaamme sinulle mahdollisimman pian, mutta viimeistään 48 tunnin kuluessa. Tarjouspyynnön laittaminen ei vielä sido sinua mihinkään, ja voit rauhassa harkita sitä, haluatko hyväksyä sen vai et. Hintamme ovat kuitenkin erittäin kilpailukykyiset ja saatat jopa päästä hieman edullisemmalla kuin muualla.

  Auton kuntotarkastus
  Auton kuntotarkastus
  Auton kuntotarkastus

  Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua

  Katsastusasemamme on ollut toiminnassa jo vuosikymmeniä, joten voit olla varma, että tulet saamaan meiltä hyvää ja ammattitaitoista palvelua. Olet aina tervetullut asemallemme.

  Meille on äärimmäisen tärkeää, että asiakkaana viihdyt ja haluat palata uudelleen. Siksi henkilökuntamme on aina ystävällinen ja palvelee sinua kaikissa kysymyksissäsi.

  Työntekijämme koostuvat sekä alalla pitkään työskennelleistä että vasta koulunsa päättäneistä. Meidän mielestämme jokainen työntekijä on yhdenvertainen, oli takana sitten vuosikymmenien työ tai vasta muutama vuosi alan koulutusta. Siitä olemme myös varmoja, että he kaikki palvelevat sinua ja autoasi aivan yhtä hyvin.

  Tiimistämme löytyy myös erikoisosaamista, ja siksi niin käytetyn auton kuntotarkastus, määräaikaiskatsastus kuin päästömittauksetkin kuuluvat palveluihimme.

  Käytetyn auton kuntotarkastus ammattitaidolla

  Työntekijämme ovat koulutettuja alansa ammattilaisia

  Katsastus Tampere tekee kaikki autojen kuntotarkastukset ammattitaidolla ja luotettavasti. Työntekijöillämme on takanaan asianmukainen koulutus alalta, ja lisäksi heille on karttunut paljon kokemusta.

  Katsastusasemamme on saanut paljon kehuja ja monet ovat jopa nimenneet sen Tampereen viihtyisimmäksi asemaksi. Tästä voinee kiittää meidän mukavia odotustiloja, joissa pääsee aina rauhassa nauttimaan pullakahveista.

  Jos mielessäsi on auton kuntotarkastus, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa meihin yhteyttä. Kokeneet työntekijämme auttavat sinua kaikissa autosi kuntoon liittyvissä asioissa, ja he näyttävät sinulle kädestä pitäen autosi hyvät ja huonot puolet. Voit myös jättää autosi työntekijöidemme kokeneisiin käsiin ja siirtyä itse nauttimaan olostasi viihtyisään odotushuoneeseemme. Meillä on aina tarjolla tuoretta kahvia ja pullaa.